HR-direktør i en af Danmarks største organisationer 

 

Som HR-direktør i Region Hovedstaden vil du få en central rolle i den overordnede ledelse og udvikling af en organisation med ca. 44.000 ansatte og et samlet budget på 40 mia. kr. Du bliver leder af en af landets største HR-organisationer med 350 medarbejdere og et budget på 1,6 mia. kr. Din reference er til koncerndirektionen, og du vil indgå i den overordnede ledelse af regionen.


Du bliver direktør for et velkonsolideret og veldrevet Center for HR. Der er styr på basisdriften, og centeret er respekteret på grund af en stærk faglighed, høj troværdighed og et godt blik for den understøttende rolle på tværs af regionens hospitaler og virksomheder. Centeret er et af regionens syv koncerncentre og varetager ledelses-, uddannelses-, drifts- og serviceopgaver samt innovations- og udviklingsopgaver inden for HR-området på tværs af hele regionen. Du bliver endvidere ansvarlig for rådgivning og sagsbetjening af politiske udvalg og medlemmer inden for egne sagsområder.


Det er en udfordrende stilling præget af komplekse drifts- og udviklingsmæssige problematikker. Du bliver en vigtig sparringspartner og rådgiver både for koncerndirektionen og for ledelserne på hospitalerne og de øvrige virksomheder. Det vil her være afgørende, at du sammen med dine dygtige og engagerede medarbejdere arbejder på en måde, der skaber mening og relevans for dem, der arbejder på driftsområderne. Overordnet skal du understøtte udviklingen af en region, der effektivt kan håndtere et stort og vedvarende omstillings- og ressourcepres og fastholde blikket på sundhedsvæsenets kerneopgave.


Vi lægger vægt på, at du er en helhedsorienteret, retningssættende og kommunikativt stærk leder, der er vant til at begå sig på et strategisk niveau. Du skal have lyst og evne til at arbejde på tværs, og du besidder den organisatoriske musikalitet, der sikrer, at du kan agere konstruktivt i en meget stor organisation.


Lønniveau: 1 mio. kr. årligt, inkl. kontrakttillæg, ekskl. pensionsbidrag.


Klik her for at læse Jobprofil (pdf) og Hovedopgaver i Center for HR. Yderligere oplysninger kan fås hos partner Jens Marcussen fra Genitor på 3141 0587 / jm@genitor.dk eller koncerndirektør Jens Gordon Clausen på 3866 5004.


Ansøgningsfristen er den 31. maj 2019 kl. 12.00. Stillingen kan søges på www.regionh.dk

 

 

Om at redde liv og forbedre liv. I Region Hovedstadens koncerncentre træder du ind i en verden af muligheder, indflydelse og mangfoldighed med plads til dine ambitioner. I den samlede administration bliver du en del af noget større – et stærkt fagligt miljø, hvor vi har fingeren på pulsen og gør hinanden bedre. 

 

Vi udvikler livet i regionen. Vores arbejde med rammer og fokus møder patienterne, når de er på regionens hospitaler. Vi understøtter medarbejderne i deres arbejde med patienter og forskning. Og vi arbejder sammen for at skabe grønne løsninger, flere arbejdspladser og en bedre region at arbejde og bo i. 

 

Du får et arbejde, der giver mening, fordi det handler om liv. 

 

Vil du være med til at gøre en forskel? 

 

Fakta 

  • Koncerncentrene består af syv centre og et sekretariat  
  • Vi arbejder med sundhed, it, HR, økonomi, kommunikation, ejendomme og regional udvikling  
  • Vi servicerer det politiske niveau og hjælper med at omdanne beslutninger til handlinger  
  • Vi er ca. 3.100 medarbejdere  
  • Vi arbejder ud fra værdierne tillid, åbenhed og helhedssyn. 
 

Læs mere på www.regionh.dk

Se alle stillingsopslag