Er du interesseret i ledelse i et fagligt stærkt og engageret miljø? Brænder du for at forbedre lægemiddelsikkerheden til gavn for borgerne? Så er du måske den nye teamleder for Udvikling, Projekter og Systemer i Lægemiddelstyrelsens sektion for national Lægemiddelovervågning (PVDK).


Om os   

Du bliver teamleder i en organisation, som har visionen om via innovation og løbende forbedringer at blive en af Europas førende lægemiddelstyrelser. Der er udarbejdet en perspektivrig og ambitiøs strategi, der skal bringe Lægemiddelstyrelsen i europæisk topklasse.

Sektionen for national lægemiddelovervågning overvåger og forbedrer sikkerheden ved brugen af markedsførte lægemidler i Danmark. Sektionen består af tre teams, hvoraf det ene er et pharmacovigilance forretningssupport team som er ansvarlig for udvikling, projekter og systemer, der understøtter den nationale lægemiddelovervågning. Det er i netop dette team, at vi søger en teamleder.

Stillingen er nyoprettet, og du bliver del af et nyt og ambitiøst ledelsesteam, der har ansvaret for at sikre høj faglighed og udvikling, effektiv driftsledelse og den bedst mulige arbejdsplads.


Om teamet Udvikling, Projekter & Systemer

Teamet varetager en lang række tværgående opgaver med fokus på systemer og forretningssupport. Teamet varetager også projektleder opgaver på tværs af sektionen, enheden og på tværs af Lægemiddelstyrelsen. Ligesom teamet indgår i projekter i EU.

Yderligere varetager teamet en lang række tekniske driftsopgaver og er ansvarlige for løbende udvikling og forbedring af de systemer og processer, der indgår i overvågningssystemkomplekset. Overvågningssystemkomplekset er afgørende for sektionens opgavevaretagelse og består af en række systemer, bl.a. indberetningsblanketter og -webservice, bivirkningsdatabase, sagsbehandlingssystem, signal management system, dataudveksling og rapporteringsløsninger til dataanalyse og dataudtræk.


Dit job og ansvarsområder  

Du vil med reference til sektionslederen få det faglige, personalemæssige og driftsmæssige ledelsesansvar for en velfungerende gruppe bestående af 5 erfarne og engagerede medarbejdere. Du vil som teamleder også selv varetage overordnet programledelse og sikre tæt samarbejde med centrale samarbejdspartnere.

Vi står over for en større udskiftning af systemerne i overvågningskomplekset og har en ambitiøs plan om i den forbindelse at implementere en endnu højere grad af automatisering af processer. Dette gælder både internt i egne systemer samt for borgere og sundhedsvæsen i forhold til deres bivirkningsrapportering til Lægemiddelstyrelsen. Vi forventer derfor, at du enten har erfaring med eller drives af at sætte dig ind i nye teknologier, AI og intelligente rapporteringsløsninger, så du kan få os med ind i fremtiden og gøre os førende på området.

Der er implementeret Lean i Lægemiddelstyrelsen, og Lean principperne ses som fundamentale i det løbende arbejde med at udvikle både interne og eksterne processer til gavn for lægemiddelovervågningen og patientsikkerheden.

Det er afgørende, at du holder fokus på drift og resultater, og samtidig sikrer faglig udvikling og et godt arbejdsmiljø. Med omdrejningspunkt i daglig og nærværende ledelse i teamet sikrer du en effektiv driftsledelse og bidrager aktivt til, at teamet, sektionen og enheden når de fastlagte mål, ligesom du bidrager til Lægemiddelstyrelsens samlede udvikling som medlem af teamleder- og sektionslederkredsen.  


Uddannelse og professionelle kvalifikationer  

Du har en it, sundheds- eller naturvidenskabelig kandidatuddannelse og har igennem din karriere opbygget faglige kompetencer inden for projektledelse, systemudvikling, og ledelse. Det vil være en fordel at have erfaring med lægemiddelovervågning. Vi forventer, at du:

  • Har dokumenteret ledelses- og projektleder erfaring  
  • Har erfaring med at drive data og IT- udvikling på sundhedsområdet  
  • Har stor erfaring i at arbejde med udvikling af systemer og processer og har vist stort drive for nytænkning og afprøvning af nye teknologier  
  • Kommunikerer ubesværet både på dansk og engelsk i skrift og tale og kan formidle budskaber klart.  

Personlige kvalifikationer

Vi forventer, at du er fleksibel, robust og trives i en travl og afvekslende hverdag, hvor prioritering af opgaver er en naturlig del af at levere en succesfuld drift. Du er kvalitetsbevidst og brænder for at lave løbende forbedringer. Du er en teamplayer med en positiv tilgang til tingene, har godt humør og et smil på læben selv under pres. Af andre ønsker har vi, at du:  

  • Er faglig engageret og målrettet   
  • Formår at sætte retning og skabe resultater gennem andre  
  • Har stærke samarbejds- og kommunikationsevner  
  • Har politisk tæft og strategisk udsyn.  

Vi tilbyder  

Et meningsfuldt arbejde. Du vil blive en del af et aktivt fagligt miljø, hvor du sammen med dygtige og engagerede kollegaer får mulighed for at anvende og udvikle dine kompetencer inden for et bredt felt. Arbejdsklimaet er uformelt og præget af engagement, humor og gensidig respekt.

Du vil i jobbet få en stor kontaktflade samt mulighed for indflydelse både internt og eksternt fx i forhold til systemaktører i det danske sundhedsvæsen samt europæiske og internationale styrelses kollegaer.


Om ansættelsen   

Du vil blive ansat i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation. Du vil blive ansat som special- eller chefkonsulent alt afhængig af kvalifikationer.

Tiltrædelse snarest muligt.


Vil du vide mere?   

Du kan få mere at vide om stillingen ved at kontakte sektionsleder Tanja Lund Erichsen på tlf. 2526 5291 i uge 20 eller uge 21 (den 20.-22. maj).

I rekrutteringsprocessen vil indgå test og samtale med ekstern konsulent.

Du kan læse mere om Lægemiddelstyrelsen på www.lmst.dk.


Er du interesseret?  

Søg stillingen hos Lægemiddelstyrelsen her. Send os din ansøgning med CV og eksamensbevis senest den 26. maj 2019.


Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 23-25.


Lægemiddelstyrelsen har røgfri arbejdstid.


Vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen – uanset alder, køn, religion, handicap, etnisk baggrund.


Se alle stillingsopslag