Vil du være med til at præge et af Danmarks største fagforbund? 


HK er et levende og udviklingsorienteret fagforbund, der gerne går forrest med nye tiltag – og gerne investerer i løsninger, der kan forbedre vores medlemsservice. Vi er relevante for alle vores medlemmer, der har mange forskellige fagligheder og løser mange forskelligartede opgaver, og selvom vi med ca. 235.000 medlemmer er Danmarks næststørste fagforbund, har vi stadig potentiale til at blive større.


HK Danmark søger en ny forbundssekretær, der vil stille sig i spidsen for 1.200 medarbejdere i den administrative organisation. Du bliver den øverste administrative leder i HK og bindeled mellem den politiske ledelse og den administrative organisation i et markant og synligt fagforbund, hvor vi hver dag arbejder for bedre vilkår for vores medlemmer og for et bedre Danmark.


Du får mulighed for at præge HK på en lang række områder: fra udviklingen af HK’s faglige politiske strategier – over politisk interessevaretagelse – til udvikling.


Du skal derfor være en leder, der er visionær, ambitiøs og en stærk kommunikator med politisk tæft. Du er også en rolig og tålmodig diplomat, der kan bygge bro mellem mange forskellige positioner og finde de gode kompromisser.


Læs den fulde jobprofil (pdf), hvor stillingen og de ønskede kvalifikationer og kompetencer er nærmere beskrevet. Du søger stillingen nedenfor.

Ansøgningsfristen udløber søndag den 2. juni 2019.


Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte partner i Genitor Martin Isenbecker på telefon 2565 9231.


Forventet tiltrædelse den 1. august 2019.

Søg stillingen

Se alle stillingsopslag