Vil du være med til at skabe et stort nyt Gymnasium og HF i særklasse? Kan du sikre en vellykket sammenlægning af Horsens Gymnasium og Horsens Statsskole - og give STX- og HF-eleverne de bedste vilkår og rammer for at tage en gymnasial ungdomsuddannelse? Brænder du for ledelse, uddannelse og dannelse? Så er du muligvis den kommende rektor for Horsens Gymnasium & HF. 


Et stort nyt Gymnasium & HF i særklasse 

Etableringen af Horsens Gymnasium & HF er resultatet af en vision om et nyt, stærkt og samlet gymnasium. En vision om at skabe synergi mellem to anerkendte gymnasier og skabe unikke vilkår for at kvalitets- og fremtidssikre de gymnasiale ungdomsuddannelser (STX & HF) i Horsens. Det er målet at løfte uddannelsesniveauet og skabe optimale vilkår for faglige og pædagogiske ambitioner og tilbyde et tidssvarende og fremtidssikret lærings- og ungdomsmiljø.


Den juridiske sammenlægning af Horsens Statsskole og Horsens Gymnasium træder i kraft den 1. januar 2020 og bliver til Horsens Gymnasium & HF, og de to institutioner flytter fysisk sammen den. 1. august 2021.


Store ambitioner, fællesskab og uanede muligheder 

Du skal stå i spidsen for at realisere drømmen og visionerne for det nye gymnasium. Du skal sikre en vellykket sammenlægning, herunder styringen af et nyt stort byggeri, der skal danne rammen om den nye skole. Det bliver en helt central opgave at skabe en ny fælles skole og kultur, som både elever og medarbejdere kan se sig selv i, og som gør det nemt at tage afsked, med det, der var. Horsens Gymnasium & HF skal positioneres som en moderne, farverig, stærk og solid uddannelsesinstitution og et dannelsesmæssigt fyrtårn ikke bare lokalt, men også nationalt.


Du bliver ansvarlig for den daglige administrative og pædagogiske ledelse og bliver chef for meget dedikerede og fagligt dygtige medarbejdere. Du bliver leder af ledere og skal være med til at samle et stærkt ledelsesteam og sætte god ledelse på dagsordenen.


Et skolemenneske med stærke lederkompetencer 

Du har en lang videregående uddannelse, solid ledererfaring og erfaring fra uddannelsesområdet. Du er strategisk kompetent, mestrer forandringsledelse, og har en anerkendende og involverende ledelsesstil. Du har et stærkt drive og gode relationelle kompetencer. Derudover er det helt essentielt, at du er et skolemenneske, har et rummeligt menneskesyn og brænder for unges uddannelse og dannelse.


Er du nysgerrig? 

Læs mere om stillingen i job- og personprofilen her. Har du spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at kontakte bestyrelsesformand Helle Vestergaard for Horsens Gymnasium, tlf.: 4214 7480 eller bestyrelsesformand for Horsens Statsskole Ulrik Kragh, tlf.:2461 5383 og fra Genitor chefkonsulent Evald Eriksen, tlf.: 4057 8708 eller chefkonsulent Katharina Jespersen, tlf.: 5151 5215.


Du kan søge stillingen nedenfor. Ansøgningsfristen er søndag den 28. april kl. 23.59. 


Søg stillingen

Se alle stillingsopslag