Guldborgsund Kommune søger en ny direktør, der vil være med til at udvikle rige hverdagsliv for alle borgere i en meget ambitiøs kommune, der evner at markere sig, og som tør tænke langsigtet og visionært.


Som ny direktør bliver du en del af kommunens velfungerende enhedsdirektion, der fungerer som garant for den røde tråd fra politisk beslutning til handling i hele organisationen, og du får det overordnede ledelsesansvar for tre centre: Familier & Forebyggelse, Sundhed & Omsorg og Socialområdet.


De tre centre er – som kommunen i det hele taget – kendetegnet ved at have rigtigt dygtige medarbejdere og ledere. Der bliver lagt stor vægt på at samarbejde og finde fælles løsninger og partnerskaber med borgere, foreninger, frivillige og virksomheder med fokus på helheder og udnyttelse af potentialer.


Guldborgsund søger en ny direktør, der har solid topledererfaring og erfaring som rådgiver og sparringspartner for en politisk ledelse. Du er en markant leder med en stor indsigt og et stort engagement i velfærdsområdet. Du er nytænkende, modig og risikovillig, og du er en rigtig dygtig netværker.


Du kan få mere at vide om kommunen på www.guldborgsund.dk, og du kan læse den uddybende job- og personprofil (pdf). Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Guldborgsund Kommunes kommunaldirektør Søren Bonde på telefon 2518 1818 eller partner i Genitor Henning Meldgaard Nielsen på telefon 3141 0563.


Stillingen besættes på kontraktvilkår. Vilkårene aftales konkret mellem Guldborgsund Kommune og den forhandlingsberettigede organisation.


Guldborgsund Kommune vil gerne i det omfang, det er muligt – gennem Business LF – bistå med at finde job til eventuel ægtefælle i forbindelse med tilflytning til kommunen.

 

Ansøgningsfristen er søndag den 17. februar, kl.12.00.


Du søger stillingen nedenfor.


Guldborgsund Kommune har ca. 61.000 indbyggere, og kommunen beskæftiger ca. 5.000 medarbejdere.


Søg stillingen

Se alle stillingsopslag