Udvikling af toptalenter 


Struensee & Co. vil være den offentlige sektors foretrukne topledelsesrådgiver inden for strategiudvikling og analyser. Rådgivning der realiserer værdiskabelse og bidrager til at udvikle Danmark som et velstående samfund. Det gør vi ved at ansætte de bedste kandidater, der er ambitiøse og brænder for at udvikle den offentlige sektor.


Som HR-manager står du i spidsen for, at konsulenterne i Struensee & Co. udvikler deres unikke potentiale. Du tager ansvaret og sætter rammerne for at drive, kvalitetssikre og koordinere de HR-processer, der er nøglen til Struensee & Co.’s succes – kontinuerlig tiltrækning af toptalenter og udvikling af deres analytiske, strategiske og personlige kompetencer.


Du kommer til at arbejde med konsulentbranchens stærkeste talentudviklingsmetode, og gennem rådgivning af lederteamet bidrager du til den agenda, der skal sikre ambitionen om vækst i Struensee & Co.


Du kan læse mere om stillingen i den uddybende jobprofil, eller du kan kontakte partner i Genitor Tina Overgaard 3141 0582, chefkonsulent Pernille Sørensen 2261 4000 i Genitor eller COO i Struensee & Co. Morten Thorball 2561 0084 for yderligere information eller spørgsmål.


Søg stillingen nedenfor. Vi opfordrer dig til at søge hurtigst muligt, da der indkaldes løbende til samtale.

Søg stillingen

Se alle stillingsopslag