Vil du stå i spidsen for en af Danmarks nye spændende attraktioner? 


Assens Kommune søger en projektchef, der vil stå i spidsen for etableringen af et kommende Nationalt Center for Kyst- og Lystfiskerturisme.


Enestående kystfiskeri

Fyn er kendt for sit gode fiskevand. Igennem generationer har frivillige, foreninger og private aktører arbejdet side om side for at bevare såvel naturen, som den årelange tradition for det kystnære fiskeri rundt om Fyn. Assens Kommune har nogle af landets bedste havørredpladser, og allerede i dag kommer passionerede lystfiskere rejsende hertil fra hele verden.


Du får muligheden for at være med til at opbygge en organisation, der i sit virke skal understøtte denne udvikling og balancere skarpt mellem naturbevarelsen og den respektfulde udnyttelse af de unikke ressourcer, som er tilstede langs vores kyster.


En attraktion i særklasse 

Assens Kommune ønsker at etablere et nyt moderne oplevelsescenter for Kyst- og Lystfiskerturisme i området ved Helnæs Bugt. Centrets potentiale skal ses i en lokal, regional og ikke mindst national og international kontekst. Oplevelsescentret skal være en attraktion i særklasse. Det er afgørende, at centret bliver et knudepunkt for alle aktører med interesse for lystfiskeri og formidler viden og oplevelser til forskellige målgrupper på internationalt niveau.


Ud over etableringen af et nationalt Center for Kyst- og Lystfiskerturisme er nedenstående 4 nationale initiativer ligeledes en del af projektet.


  • Udvikling af en digital platform, som skal samle information om muligheder for lystfiskeri i hele Danmark samt drift heraf 
  • Målrettet markedsføring ved udvikling af et koncept for markedsføring af dansk lystfiskeri overfor danske og internationale turister 
  • En 3-årig brandingplan, hvis formål er at få flere lystfiskerturister til Danmark, idet brandingplanen skal markedsføre Danmarks bedste lystfiskerområder overfor danske og især udenlandske lystfiskerturister, fx fra Tyskland 
  • Understøttelse af de frivilliges engagement og indsatser.

Disse 4 initiativer er også forankret ved Center for Kyst- og Lystfiskerturisme i Assens Kommune.


Fra tegnebræt til virkelighed 

Som projektchef får du ansvaret for projektets gennemførelse og bliver dermed ansvarlig for processen de kommende 4 år. Projektet og organiseringen er beskrevet i jobprofilen, der mere præcist beskriver såvel opgaverne som ansvaret.


Projektchefens væsentligste opgaver vil fra en start være at få alle indsatser skudt i gang og organiseret, samt at bevare det forkromede overblik på vej mod etablering af centret.


En lydhør ildsjæl 

Som projektchef forventes det, at du er klar til at gå nye og uprøvede veje, og at du har gennemslagskraft, personligt drive og robusthed. Du kan engagere, begejstre og skabe følgeskab blandt mange aktører, og du er god til at etablere professionelle relationer, udvikle samarbejder og danne netværk med og mellem mange forskellige interessenter. Du er helt sikkert ambitiøs på projektets vegne, ligesom du evner at arbejde struktureret, eksekvere effektivt og skabe fremdrift i projektet.


Du har stor erfaring med projektledelse og gerne etablering af organisationer inden for naturområdet, oplevelsesøkonomi eller turisme, ligesom du selvfølgelig har indsigt i lystfiskeri og lystfiskerturisme. Du besidder et kommercielt blik og arbejder sikkert med økonomi og styring, og du kommunikerer tydeligt og klart i både skrift og tale og i mange forskellige arenaer.


Vil du? 

Du kan læse mere om centret og Assens Kommune på kommunens hjemmeside www.assens.dk og i den uddybende job- og personprofil. Job- og personprofilen kan du læse her og du kan søge stillingen nedenfor.


Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte plan- og kulturchef Peter Michael Nielsen, Assens Kommune, på telefon 6474 7375, chefkonsulent i Genitor Jesper Lund Madsen på telefon 2289 8525 eller chefkonsulent i Genitor Evald Eriksen på telefon 4057 8708.


Ansøgningsfristen er torsdag den 24. januar 2019 kl. 12.00. 

Søg stillingen

Se alle stillingsopslag