Har du stor indsigt i uddannelse og analyse - og er du en superdygtig leder?


Så er du måske vores nye områdechef. Du kommer til at stå i spidsen for området for videregående uddannelse og området for voksen- og efteruddannelse – og skal sammen med 16 dygtige konsulenter gennemføre undersøgelser, evalueringer og analyser på de to områder – f.eks. om frafald fra de videregående uddannelser, veje til styrket uddannelseskvalitet, opfølgning på VEU-trepartsaftalen og uddannelsesvejledning til voksne.


Som områdechef får du det faglige ansvar for at gennemføre de projekter, som EVA’s bestyrelse beslutter – og for de projekter, som EVA løser på konsulentvilkår for bl.a. ministerier og uddannelsesinstitutioner. Du bliver en del af ledelsen på en ambitiøs arbejdsplads, der er karakteriseret ved en stærk faglighed, høj integritet og klare ambitioner. Som en del af EVA’s ledelsesgruppe tager du del i de strategiske og tværgående diskussioner – og du får kontakt til en lang række eksterne samarbejdspartnere i og omkring uddannelsessektoren.


Vores forventninger til dig er høje. Du har en baggrund, der giver dig gode forudsætninger for at sætte faglig retning på de to områder, du får ansvaret for. Du har en solid metodefaglig viden både kvantitativt og kvalitativt – og du har erfaring med at producere og formidle viden af høj kvalitet til forskellige målgrupper. Du har relevant ledelseserfaring og er en vellidt og dygtig personaleleder med et stærkt strategisk afsæt. Du er en god kommunikator og kan udbygge og pleje EVA’s netværk i uddannelsessektoren.


Læs den fulde jobprofil (pdf), hvor stillingen og de ønskede kvalifikationer og kompetencer er nærmere beskrevet.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til direktør Mikkel Haarder, EVA, tlf. 2577 9161, eller partner i Genitor Martin Isenbecker på telefon 2565 9231.


Ansøgningsfristen udløber fredag den 25. januar 2019. 


Søg stillingen nedenfor.


Tiltrædelse den 1. april 2019.


EVA er en selvstændig statslig institution under Undervisningsministeriet. Vi er ca. 100 medarbejdere, hvoraf størstedelen er AC’ere, nogle relativt nyuddannede, andre meget erfarne. Vi holder til i Østbanegade 55, 2100 København Ø indtil medio 2020, hvor EVA flytter sammen med en række andre statslige institutioner i et nyt stort uddannelses- og læringscenter i Holbæk – tæt på stationen. 

 

Du kan læse mere om EVA på www.eva.dk. 

Søg stillingen

Se alle stillingsopslag