Brænder du for at gøre hverdagen indholdsrig og tryg for vores beboere – og dyr – så skal du søge denne stilling som forstander på Bonderupgård i Vanløse.

Vi søger nu en ny forstander, der har visioner, mod og lyst til at videreudvikle Bonderupgård, så vi fastholder vores status som et attraktivt tilbud for beboere og fortsat formår at tiltrække og fastholde de gode medarbejdere.  

Vi håber, at du søger stillingen, som forstander hos os, hvis du:

  • vil arbejde for, at Bonderupgård fortsat er et trygt og aktivt sted at bo og arbejde 
  • medvirke til, at fagligheden er høj og fortsat udvikles med særlig fokus på demensfagligheden
  • holder af dyr og udeliv, så plejecentrets profil ’dyr og udeliv’ fastholdes og udvikles  
Om Bonderupgård
Plejecentret Bonderupgård ligger tæt på Grøndalsparken i Vanløse. Vi er et selvejende plejecenter med driftsoverenskomst med Københavns Kommune. Vi har 58 skønne boliger, hvoraf 20 boliger er til beboere med demens. Dertil har Bonderupgård et aktivitetscenter, hvor der dagligt kommer ca. 40 borgere.

Bonderupgård blev bygget i 1963. Plejecentret er siden blevet renoveret og åbnede igen i 2001. Vi har siden 2014 været et af Københavns Kommunes profilplejehjem, og profilen er ’dyr og udeliv’. Det betyder, at beboerne er meget ude hele året, og at de får oplevelser med dyr og udeliv i hverdagen på plejecentret.  

Plejecentret er desuden et af Københavns Kommunes demenscentre, hvor vi er specialiseret i at arbejde med beboere, som har en demenssygdom.

Du kan læse mere om Bonderupgård her på hjemmesiden: boligertilaeldre.kk.dk/bonderupgaard

Du kan læse mere om stillingen i vores jobprofil.

Praktisk information
Løn- og ansættelsesvilkår vil være efter gældende overenskomst. Tiltrædelse vil være den 1. december 2022. Stillingen refererer til bestyrelsesformanden.

Du er velkommen til at kontakte bestyrelsesformand Jakob Hougaard på 2760 1428, eller områdechef Birgitte Gade Koefoed på 2614 3792, hvis du ønsker at vide mere om stillingen.

Søg via linket senest torsdag den 6. oktober 2022

Sammen med din ansøgning beder vi dig uploade dit CV og uddannelsesbevis. Vi forventer at afholde 1. samtalerunde den 13. oktober. Går du videre til 2. samtale, vil der være en uddybende test, som finder sted i uge 42, og der er anden samtalerunde den 24. oktober 2022.

Om Sundheds- og Omsorgsforvaltningen
Vores hverdag handler om mennesker. I Sundheds- og Omsorgsforvaltningen er der fleksibel arbejdstid, som indebærer, at du har medindflydelse på din arbejdstid. Hvis du er sygeplejerske, SOSU-assistent eller SOSU-hjælper, har du derudover ret til at få fuld tid, hvis du ønsker det. Se mere om vores hverdag på www.vores-hverdag.dk.                

Ansøg