Prodekan for uddannelse Det Samfundsvidenskabelige Fakultet, Københavns Universitet
Det Samfundsvidenskabelige Fakultet søger en ny prodekan for uddannelse. Du får mulighed for at blive en del af fakultetets topledelse – og du kan præge uddannelsen af vores kandidater, som former morgendagens Danmark.

Du får det overordnede ansvar for at skabe udvikling af fakultetets forskningsbaserede uddannelser, der baserer sig på den nyeste viden inden for pædagogik og didaktik. Vores uddannelser skal sikre, at dimittender står stærkt i konkurrencen om ansættelse såvel nationalt som internationalt. Du får et tæt samarbejde med fakultetets mange interne og eksterne samarbejdspartnere.

Du har udsyn, er nysgerrig og dynamisk. Du er en god afslutter og forstår, at sager slutter bedst, når du inddrager og engagerer medarbejdere og studerende. Du er en anerkendt forsker inden for det samfundsvidenskabelige fagområde, forstået bredt. Og du har relevant erfaring med udvikling og organisering af undervisnings­miljøer, studiemiljø og uddannelsesaktiviteter i tæt dialog med medarbejdere, studerende samt studenterorganisationer.

Læs den fulde job- og personprofil og læs mere på Københavns Universitets hjemmeside www.ku.dk
Tryk på ”ANSØG” for at fremsende ansøgningen elektronisk.

Kontakt gerne dekan for Det Samfundsvidenskabelige Fakultet, professor Mikkel Vedby Rasmussen på telefon 2118 1048 eller partner i Genitor Martin Isenbecker på telefon 2565 9231 med henblik på uddybende spørgsmål.

Ansøgningsfristen udløber den 10. marts 2021. Forventet tiltrædelse er den 1. maj 2021.

Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle kvalificerede kandidater til at søge stillingen uanset personlig baggrund.

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.
 

Ansøg