Ønsker du at blive en del af en organisation, hvor medmenneskelighed er i centrum? Vil du stå i spidsen for at udvikle små mennesker med et højt selvværd? Så skal du søge stillingen som leder for Marthagården på Frederiksberg.

Marthagården er en selvejende institution under Diakonissestiftelsen med hhv. 38 vuggestuebørn og 60 børnehavebørn. Hos os har alle børn samme værdi, og de er noget særligt. Vi har plads til alle, uanset religion og nationalitet.

Marthagården er et populært børnehus med en dygtig og alsidig personalegruppe bestående af både erfarne og nye personaler, kvinder og mænd, unge og gamle; en engageret institutionsbestyrelse og forældrebestyrelse - og en skøn mangfoldighed af børn og forældre. Institutionen arbejder med ICDP (International Child Development Program) som pædagogisk metode.

Som leder bliver en central del af det fællesskab, der står bag Marthagården, hvor du kan hente support, kollegial sparring og trække på administrativ og teknisk hjælp. Du indgår i en ledergruppe i Diakonissestiftelsens regi – og du arbejder tæt sammen med Frederiksberg Kommune. Du får et stort ledelsesrum, men du er aldrig overladt til dig selv.

Vi søger en leder, der har prøvet kræfter med ledelse, og som kender vilkårene på dagtilbudsområdet. Du. En leder, der er imødekommende, kommunikerende og nysgerrig. Og en leder, der brænder for børns udvikling og på den baggrund bidrager til udviklingen af den pædagogiske praksis.

Du kan se en uddybende jobprofil og søge stillingen (pdf) her. På Diakonissestiftelsens hjemmeside kan du læse meget mere om organisationen generelt og Marthagården specifikt.

Spørgsmål kan stilles til institutionsbestyrelsesformand Signe Riedel på telefon 5161 2850 eller partner i Genitor Trine Schandorff, på telefon 3141 0255.

Du kan søge stillingen via knappen nedenfor. Vi behandler løbende de indkomne ansøgninger.
 

Ansøg