UDVIKLING TIL TOPLEDELSE

Toplederens hverdag foregår i spændet mellem at vise nærvær, levere konkrete resultater og så samtidig have klare visioner for fremtiden. Dygtige topledere ved, at langtidsholdbare resultater kun kan skabes i tæt samspil med medarbejdere, samarbejdspartnere og kunder – i dyb forståelse for det samfund, de er en del af.

Når du som topleder skal udvikle din organisation, er du selv omdrejningspunktet for, at det lykkes. Det kræver indsigt og udsyn. Og det fordrer nye inspirationskilder og en løbende udvikling af egne ledelseskompetencer for til stadighed at kunne bidrage og skabe værdi.

Ledelse på tværs af sektorer i nye fællesskaber

Med dyb indsigt i behov, efterspørgsel og læring, blander vi ledere fra alle sektorer i nye fællesskaber.

Deltagerne er direktører, direktionsmedlemmer eller på anden måde en del af topledelsen i deres organisation. Deltagerne udvælges til programmet og har substantiel erfaring og teoretisk ledelsesbaggrund.

Bevirk kræver vilje, ærlighed og dedikation og giver til gengæld et markant boost til det erfarne lederskab, et skræddersyet individuelt udviklingsforløb som rækker længere end programmet og et solidt netværk ud over egen sektor, branche og faglighed.

·          Bevirk 2019 opstart maj 2019 afsluttes februar 2020

·          Bevirk 2020 opstart februar 2020 – afsluttes oktober 2021

For yderligere info kontakt Tina Overgaard to@bevirk.dk el. Inger Kirk ik@bevirk.dk

Se mere på www.bevirk.dk