Vi er stolte over endelig at kunne fortælle vores kunder og samarbejdspartnere, at den 1. maj 2020 byder vi vores nye kollega, kommunaldirektør i Skanderborg Kommune, Lisbeth Binderup velkommen i Genitor.

Lisbeth har stor erfaring både som offentlig topleder og som tidligere konsulent.

Som kommunaldirektør har hun været optaget af styrkelsen af det lokale folkestyre, de folkevalgtes arbejdsvilkår og udvikling af det tillidsfulde samspil mellem politikere, borgere og ansatte.  Hun står bag formuleringen af paradigmeskiftet, Kommunen 3.0, som er et menneskesyn, der giver nye perspektiver for både politikere, borgere, ansatte og ledere.  

Som konsulent har hun både arbejdet med rekruttering af topledere til kommuner og andre politisk ledede organisationer samt større ledelsesudviklings- og forandringsprojekter.

Lisbeth vil arbejde i hele landet men som udgangspunkt ud fra Genitors afdeling i Aarhus.

Vi glæder os til 1. maj 2020.

Se alle updates