To nye ledere til Engelsborgskolen 

Vil du være med til at fortsætte skolens ambitiøse mål med at sikre sammenhæng mellem indskoling og SFO?


Engelsborgskolen søger en ny afdelingsleder til indskolingen og en ny leder til skolens SFO.


Vi søger to nye leder, der er pædagogisk og didaktisk velfunderede og brænder for at være med til at udvikle og løfte en samlet indskoling med udgangspunkt i elevernes læring og trivsel.


Engelsborgskolen sætter en høj faglig standard samtidig med at der arbejdes på at inkludere så mange elever som muligt i skolens faglige og sociale liv.


Som afdelingsleder for indskolingen vil du blive leder for 28 engagerede medarbejdere i en indskoling med ca. 430 elever. Du vil blive en aktiv del af indskolingens hverdag. Er du en erfaren leder vil der være mulighed for at få en viceskolelederfunktion. Vores krav til dig er, at du udover at have en lærerbaggrund, har ledelseserfaring og et bredt kendskab til og erfaringer med indsatser for sårbare børn.


For begge lederstillinger gælder, at du vil blive en del af skolens ledelsesteam, ligesom du vil blive en aktiv del af den samlede ledelse af hele skolen.


Du kan læse mere om Engelsborgskolen på skolens hjemmeside: http://engelsborgskolen.skoleporten.dk/ og du kan se den uddybende jobprofil til stillingen som afdelingsleder til indskolingen her. Du kan også se stillingen som leder for Engelsborgskolens SFO ved at følge dette link.


Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte skoleleder Bettina Smedemark Kallenbach på telefon 2133 1651 eller chefkonsulent i Genitor Vibeke Rosenbeck på telefon 3148 4740.


Ansøgningsfristen udløber søndag den 28. oktober 2018. Søg stillingen nedenfor.


Lyngby-Taarbæk Kommune ønsker at fremme ligestilling og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk baggrund. 

Søg stillingen

Se alle stillingsopslag