Forretningsorienteret netværker med lyst til ledelse


Danmarks Medie- og Journalisthøjskolen (DMJX) søger en stærkt forretningsorienteret chef for enheden, der udbyder kurser og videreuddannelse med udgangspunkt i højskolens kompetencefelter: Design, kreativitet, kommunikation, visuel formidling, ledelse og journalistik.


Højskolen er en yderst anerkendt udbyder af en række kompetenceforløb på differentierede faglige niveauer til forskellige målgrupper. Udbydelse af kurser og videreuddannelse tager afsæt i kundens kompetencebehov og udvikles i et dynamisk partnerskab  med virksomheder, arbejdsmarkedets partner og brancheorganisationer - et partnerskab der understøttes gennem afdelingens samarbejde med højskolens studerende og undervisere.


Et forretningsorienteret uddannelsesmenneske

Du har et skarpt blik for hele værdikæden og forstår hurtigt de forskellige kunders komptencebehov. I tæt samspil med dine medarbejdere har du således ansvar for idéudvikling, design, markedsføring, og salg af en række uddannelsestilbud og aktiviteter, der omsætter højskolens stærke videnskompetencer til produkter, som markedet efterspørger.


Som chef for enheden skal du gå i spidsen for de ovennævnte områder og gennem god ledelse både udvikle og motivere dine medarbejdere til at få succes med den samlede indsats. Det forudsættes, at du har:


 • dokumenterbare resultater med salg af komplekse produkter
 • erfaring med idé- og konceptudvikling
 • leder- eller projektledererfaring 
 • stærke skriftlige og mundtlige kommunikationsevner

Som person er du:


 • idérig og visionær
 • god til at "drifte" en mindre afdeling
 • en dygtig og kompetent sælger
 • en god netværker, der skaber varige og stærke kunderelationer
 • ambitiøs og målrettet
 • inspirerende og skaber følgeskab i et kreativt, diskuterende og stærkt fagligt miljø
 • konstruktivt samarbejdende på tværs af alle niveauer

Et vigtigt job

Du skal stå i spidsen for en enhed med et væsentligt vækst- og udviklingspotentiale, der vil sætte højskolen i stand til at dække endnu flere brancheområder end i dag. Formaterne skal udvikles og tilpasses forholdene ude i virksomhederne fx gennem udvikling af nye læringsformer og større brug af digitale koncepter. Du vil blive chef for en kernestab af kompetente og energiske medarbejdere og får tætte relationer til hele højskolen i både København og Aarhus. Du refererer til rektor og bliver en del af højskolens chefgruppe.


Løn- og ansættelsesvilkår

Det primære arbejdssted er Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i enten Aarhus eller København, og du skal være indstillet på at arbejde begge steder. De fleste af afdelingens ni medarbejdere er lokaliseret i Aarhus. Jobbet indebærer således rejseaktivitet i et ikke ubetydeligt omfang.


Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og den pågældende faglige organisation. Aflønningen vil i betydelig grad afhænge af opnåede resultater gennem resultatløn. Stillingen er uden højeste arbejdstid.


Søg stillingen

Har du spørgsmål til stillingen, eller ønsker du flere oplysninger, er du velkommen til at kontakte rektor Jens Otto Kjær Hansen på 2014 1266 eller chefkonsulent i Genitor Evald Eriksen på 4057 8708. Du kan søge stillingen nedenfor.


Ansøgningsfristen udløber mandag den 5. november 2018 kl.10.00.


Om Danmarks Medie- og Journalisthøjskole

Danmark Medie- og Journalisthøjskole uddanner fremtidens talenter indenfor bla.a journalistik, reklame, design, foto, kommunikation og medieledelse- og videreuddanner dem, der allerede arbejder inden for områderne, men også inden for mange andre områder.

 

Højskolen samarbejder med ledende uddannelsesinstitutioner over hele verden samt med virksomheder og organisationer for at sikre uddannelser, der er praksisnære og målrettet en verden i forandring. Desuden huser DMJX videnscenterfunktioner og bedriver forskning inden for de områder, der undervises i.

 

Højskolen har domicil i både Aarhus og København og har omkring 2.000 indskrevne fuldtidsstuderende samt knap 2.000 deltidsstuderende/kursister hvert år. Der er 165 fuldtidsansatte undervisere og forskere, administrativt personale samt et større antal eksterne undervisere.Søg stillingen

Se alle stillingsopslag