Til gavn for kloge hoveder i Lifescience 


Vil du tage ansvaret for at identificere og drive tiltag, som kan give Pharmadanmark en større plads på den politiske scene? Vil du stå i spidsen for arbejdet med at sikre Pharmadanmarks gennemslagskraft i de dagsordener, som er vigtige for foreningens medlemmer? Og har du et skarpt øje for de gode historier, som kan sikre Pharmadanmark mere synlighed i medierne? Hvis ja, så skal du søge stillingen som politisk chef.


Pharmadanmark repræsenterer de faggrupper i Danmark, der ved mest om lægemidler og medico, lige fra forskning til forbrugerrådgivning. Foreningens medlemmer er derfor afgørende for, at Danmark udvikler sin styrkeposition inden for Lifescience endnu bedre.


Som politisk chef refererer du til direktøren og vil i øvrigt opleve, at alle samarbejder, at der er korte beslutningsveje, at du er tæt på de politiske processer og at friheden er stor. Du bliver ansvarlig for at udarbejde det politiske grundmateriale, som afspejler Phamadanmarks formål, og du følger udviklingen inden for uddannelses- og sundhedsområdet samt det erhvervspolitiske område, hvor du afsøger muligheden for indflydelse.


Øvrig information 

Hvis du overvejer at søge stillingen som Politisk chef, er du meget velkommen til at kontakte chefkonsulent i Genitor Pernille Sørensen på tlf. 2261 4000 eller adm. dir. for Pharmadanmark Susie Stærk Ekstrand på tlf. 3017 8865 (bortrejst i uge 42) for yderligere information eller spørgsmål.

Du kan læse den uddybende job- og personprofil her. Ansøgningsfristen er den 29. oktober 2018.

Søg stillingen

Se alle stillingsopslag