Vil du være med til at præge og understøtte fremtidens uddannelser på et af verdens bedste universiteter?


Med sine mere end 535 år står Københavns Universitet på et solidt fundament af intellektuel kreativitet og kritisk tænkning. Universitetets ca. 5.000 forskere og 39.000 studerende bidrager til at udvide horisonter og bevæge verden fremad. KU rangerer i toppen på de toneangivende ranglister over verdens bedste universiteter.


Vi søger nu en ny vicedirektør for Uddannelsesservice.


Du får det overordnende ansvar for at sikre en stærk udvikling af uddannelserne og en solid uddannelsesadministration på KU, og med reference til prorektor kommer du helt tæt på KU’s øverste ledelse.


Du skal bl.a. sikre en tættere kobling mellem uddannelser, forskning og praksis – et bærende element i KU’s nye strategi ’Talent og samarbejde 2018-2023’. Du får også ansvaret for at indføre en ny studieadministrativ platform – en krævende opgave, både it-mæssigt og organisatorisk.


Opgaverne i Uddannelsesservice spænder bredt: fra studieadministrative opgaver som optagelse, SU og udveksling over udvikling

af fælles administrative processer for hele KU til policyopgaver, internationalt samarbejde og sekretariatsbetjening af KU’s ledelse, råd og udvalg. Opgaverne løses sammen med ca. 100 dygtige medarbejdere og en lang række interne og eksterne samarbejdspartnere.


Ledelsesopgaven er stor, bred og kompleks, og forventningerne til vores nye vicedirektør er derfor mange. Ud over relevant uddannelse, ledelsesmæssig erfaring fra politisk styret organisation og et betydeligt kendskab til videregående uddannelser og uddannelsesadministration, vil vi bl.a. lægge vægt på, at du har en involverende, synlig og motiverende ledelsesstil.


Læs det fulde stillingsopslag og jobprofilwww.jobportal.ku.dk, hvor stillingen og de ønskede kvalifikationer og kompetencer er nærmere beskrevet. Her er også link til at søge stillingen.


Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til prorektor Bente Merete Stallknecht på telefon 3532 7540, eller partner i Genitor Martin Isenbecker på telefon 2565 9231.


Ansøgningsfristen udløber den 24. oktober 2018.


Se alle stillingsopslag