Helsingør Kommune søger en ny centerchef, der kan lede et velfungerende center, og som vil være med til at udvikle og sikre tidlige indsatser med tydelige positive effekter i forhold til udsatte børn og unge.


Som centerchef i Helsingør får du et stort ledelsesrum og en central rolle som rådgiver og sparringspartner for kommunens politiske ledelse og direktion, og du bliver en del af en engageret koncernledelse, der udøver tværgående strategisk ledelse af den samlede organisation. Du skal lede centret sammen med centrets ledergruppe, og der er fokus på at udvikle kompetencer, trivsel, tværfagligt samarbejde, samskabelse og økonomistyring.


Center for Børn, Unge og Familier er ét af Helsingørs ti centre, og det omfatter Familierådgivningen, Børne- og Ungerådgivningen , Familieværftet, Sundhedstjenesten, Tandpleje og SSP. Centret er kendetegnet af meget engagerede og fagligt dygtige medarbejdere og samarbejder med rigtig mange forskellige interessenter.


Vi forventer, at du har ledelseserfaring fra en politisk ledet organisation, og at du har har et godt kendskab til det specialiserede socialområde og et stort engagement i forhold til hele centrets opgaveportefølje. Du er en synlig leder, der er strategisk retningssættende, og du evner at følge op og implementere i bund. Du evner også at udvikle samarbejde med kommunens øvrige centre og eksterne samarbejdspartnere. Som person er du robust, analytisk og empatisk, og som leder er du lyttende, tillidsvækkende og beslutningsstærk.


Du kan læse mere om Helsingør Kommune på www.helsingor.dk og om stillingen i job- og personprofilen.pdf. Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte direktør Lars Rich (4928 2720) eller partner i Genitor, Henning Meldgaard Nielsen (3141 0563).

Du kan søge stillingen via knappen forneden. Ansøgningsfristen udløber den 28. oktober 2018.

Søg stillingen

Se alle stillingsopslag