Har du lyst til at være leder af en velkørende og ambitiøs sundhedspleje i en mindre kommune, hvor vi kender vores borgere og hvor vores indsatser sætter tydelige spor? Vil du være leder for en selvstændig og faglig dygtig medarbejdergruppe, der brænder for at forsætte de mange indsatser, som kommunen har på området?  


Så søg stillingen som leder af Sundhedsplejen i Albertslund Kommune.


Du vil blive leder for 13 sundhedsplejersker, 3 terapeuter samt en administrativ medarbejder. Sundhedsplejen har sit eget hus et kvarters gang fra rådhuset. Huset rummer mange udadvendte aktiviteter i det daglige, så du vil som leder få tæt kontakt med både medarbejdere og med brugerne.


Albertslund Kommune lægger vægt på, at den nye leder af Sundhedsplejen er både udviklingsorienteret og iderig, men også har et erfarent blik på driften og på at sikre, at der er de fornødne ressourcer til den daglige drift.


Som ny leder vil du blive en del af Social & Families ambitiøse ledergruppe. Her er forventningen, at du deltager proaktivt i udviklingen af ledergruppen og indgår i et ledelsesfælleskab i den samlede afdeling. Det er vigtigt, at du vil påtage dig at få bragt din og dit områdes sundhedsfaglige tilgang i spil.


Vi forventer, at du er en tydelig leder, der både kan give medarbejderne plads, men som også kan træffe beslutninger. Vi forventer også, at du er strategisk tænkende og kan bidrage aktivt til at sikre sammenhæng i den forebyggende indsats både internt i sundhedsplejen og på tværs af kommunen.


Albertslund Kommune har prioriteret en del af den forebyggende indsats omkring skolebørnene, og som ny leder ser vi gerne, at du brænder for området og kan bidrage til udviklingen af nogle endnu bedre tilbud.


Du kan læse mere om Albertslund Kommune på hjemmesiden: https://albertslund.dk/, og her kan du se en uddybende jobprofil(pdf). Yderligere spørgsmål kan stilles til afdelingschef Peter Rymann på telefon 2054 6476 og pjv@albertslund.dk, konstitueret leder af Sundhedsplejen Jane Simonsen på telefon 2179 1594 eller chefkonsulent i Genitor Vibeke Rosenbeck på telefon 3148 4740.


Du kan søge stillingen via knappen nedenfor eller på Albertslund Kommunes hjemmeside.


Ansøgningsfristen udløber søndag den 21.oktober 2018.
Søg stillingen

Se alle stillingsopslag