Esbjerg - Medlem af WHO´s internationale netværk af aldersvenlige kommuner


Længst mulig aktiv i eget liv. Esbjerg kommunens grundlæggende vision om fremtidens sundhedsvæsen. Sundheds- og omsorgsområdet er under konstant forandring og dermed også den virkelighed, som myndighedsområdet skal agere indenfor. Andelen af ældre er stigende, pleje- og behandlingsbehovene bliver mere komplekse, og borgeren og dennes pårørende bliver stadig mere involveret i, hvad der er de rigtige og relevante tilbud for den enkelte.


Som kommende myndighedschef er du med til at nytænke, præge og bakke op om fremtidens sundhedsvæsen i en kommune, der er helt i front i forhold til at sætte de nye dagsordener indenfor området i spil. Dagsordener som fx det nære sundhedsvæsen, hverdagsrehabilitering, større borgerinddragelse og borgeroplevet effekt.


Som myndighedschef går du forrest med den nødvendige ambition om at fremtidssikre myndighedsområdet med respekt for retssikkerheden og rettidigheden og samtidig med lyst og talent for at udfordre organisationens vaner og rutiner. Du bliver leder for 34 engagerede og fagligt yderst kompetente medarbejdere, får reference til direktøren for området og bliver medlem af den overordnede chefgruppe for Sundhed & Omsorg.


Du har kendskab til den kommunale myndighedsopgave, erfaring fra en politisk styret organisation, ledererfaring og stærke kommunikative kompetencer.


Vil du stå i spidsen for fremtidens myndighedsområde? Så læs mere om stillingen i job- og personprofilen (pdf). Har du yderligere spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte direktør for Sundhed & Omsorg, Arne Nikolajsen, mobil 2347 7128 eller fra Genitor chefkonsulent Evald Eriksen mobil 4057 8708 og chefkonsulent Katharina Jespersen mobil 5151 5215.


Du søger jobbet via knappen nedenfor. Ansøgningsfristen udløber den 5. november 2018.

Søg stillingen

Se alle stillingsopslag