Brænder du for kultur, fritidslivet og samarbejdet med mange frivillige ildsjæle, der vil lokalsamfund og foreningsliv, så er der her en spændende mulighed for dig, som er ambitiøs og anerkender kultur- og fritidslivets betydning som et stærkt aktiv i lokalsamfundet.


Centerchefen får, som en del af koncernledelsen, herunder centerchefgruppen, rig mulighed for at sætte sit præg på udviklingen af en kommune med højt til loftet, en flad organisering og korte beslutningsveje. Struer Kommune er ganske vist en mindre kommune i Danmark, men ambitionerne måler sig med de største.

Byrådet har en vision om at være ”tæt på mennesker, teknologi og natur”. Med ”tæt på” ønsker byrådet at udnytte muligheden for at være tæt på borgerne – tæt på samarbejdet med kultur- og fritidslivet, så foreninger og ildsjæle oplever kommunen som en aktiv medspiller og samarbejdspartner i udviklingen af kultur- og fritidsområdet.


Struer Kommunes strategi, Lydens By, har sat en offensiv og udviklingsorienteret dagsorden, der skal realisere kommunens vækstpotentiale gennem en tydelig erhvervs- og kulturprofil og en række stærke og markante virksomheder, institutioner og foreninger. Strategien er et centralt afsæt for den tilgang til samskabelse, der realiseres i Struer Kommune.


Centerchefen vil få ansvaret for arbejdet med kultur-, fritids- og landdistriktsudvikling i Struer Kommune i tæt samarbejde med Lydens By-sekretariatet samt lokale kulturaktører. Desuden har centerchefen det ledelsesmæssige ansvar for Bibliotek, Musikskole og Aktivitetscenter Struer.


Det er en forventning, at centerchefen har god erfaring med at arbejde i en politisk ledet organisation og har et godt kendskab til kultur- og fritidsområdet. Det er ikke en forventning, at du har stor ledelseserfaring, men du skal have ambitioner om at bedrive ledelse på højt niveau i organisationen og have forståelse for samarbejde med og ledelse af frivillige.


Læs mere om Struer Kommune på www.struer.dk og læs mere om stillingen og processen i den fulde jobprofil(pdf), hvor stillingen og de ønskede kvalifikationer og kompetencer er nærmere beskrevet. Se også videoindslag om stillingen her.


Du er velkommen til at kontakte direktør Jakob Bisgaard på tlf. 2086 6037 og/eller chefkonsulent i Genitor Evald Eriksen på tlf. 4057 8708 for en uforpligtende og fortrolig dialog om vilkår og muligheder i jobbet.


Du søger stillingen nedenfor.

Ansøgningsfristen udløber den 4. oktober 2018, kl. 10.00


Struer Kommune er en veldrevet kommunal organisation med god økonomi og spændende visioner om at være en stærk, driftig og dristig kommune, præget af entreprenørånd, stærk kultur og medborgerskab. 

Søg stillingen

Se alle stillingsopslag