Fagligt velfunderet skoleleder til specialskole 


Lyngby-Taarbæk Kommune søger en ny skoleleder til Heldagsskolen.


Som ny skoleleder vil du få ansvaret for at videreudvikle en ambitiøs specialskole med engagerede medarbejdere. Vi vægter høj faglighed og godt relationsarbejde og er optagede af at udvikle teamsamarbejdet og fagligheden i mødet med vores elever.


Du vil indgå i Lyngby-Taarbæk Kommunes skoleledergruppe sammen med kommunens øvrige skoleledere fra almen- og specialområdet og centerchefen. Du vil her være med til at udvikle det samlede skoleområde. Du vil på skolen indgå i et tæt samspil med skolens viceskoleleder.


Vi søger en ny skoleleder som har erfaring med ledelse inden for specialskoleområdet, og en skoleleder, der er relationel stærk og som brænder for skolens elevgruppe.


Vi forventer at du er en leder, der vil indgå aktivt i skolens hverdag, at du er en god sparringspartner og en konkret hjælpende hånd i svære situationer. Vi forventer også at du er nysgerrig på vores elever og at du trives i et miljø, hvor der vil være mange henvendelser til dig fra både børn, medarbejdere og forældre.


Nogle af de væsentligste opgaver for den nye skoleleder er at udvikle forældresamarbejdet,

at sikre målrettet kompetenceudvikling af medarbejderne og at få den fælles faglighed sat endnu mere i spil.


Heldagsskolen er en specialskole for normaltbegavede elever med sociale og emotionelle udfordringer. Skolen er normeret til 56 elever, fordelt på 6 klasser, og har elever fra 0 til 9 klassetrin. Skolen har 32 faste medarbejdere. Der er tilknyttet psykolog, sundhedsplejerske og socialrådgiver, og vi har tæt samarbejde med Center for Social Indsats og familiecenteret. Heldagsskolen ligger i Virum, hvor den er placeret på to matrikler. De yngste elever går på Fuglsanggårds Allé 10 og de ældste elever går på Askevænget 10 B.


Du kan læse mere om Lyngby-Taarbæk Kommune på kommunens hjemmeside: http://www.ltk.dk og du kan se en uddybende jobprofil her og søge stillingen via linket nedenfor. Spørgsmål kan stilles til centerchef Kirsten Balle, på telefon 2112 0461 eller chefkonsulent i Genitor Vibeke Rosenbeck på telefon 3148 4740.


Ansøgningsfristen udløber søndag den 30. september 2018.  


Søg stillingen

Se alle stillingsopslag