Vi har en velfungerende skole, hvor vi arbejder tæt sammen, hvor alle skolens dygtige medarbejdere tager initiativer, hvor forældrene er engagerede, og hvor eleverne hver dag er i et læringsmiljø præget af hensyntagen til og respekt for hinanden. På Rungsted private Realskole udlever vi hver dag vores værdigrundlag, der handler om, at eleverne skal have det bedst mulige afsæt for videre uddannelse. Det sikrer vi gennem en individuel, tidssvarende og fagligt højt kvalificeret undervisning, hvor eleverne kan udvikle sig som hele mennesker.


Vi søger en ny skoleleder, der kan bygge videre på skolens topresultater – og som kan og vil stå i spidsen for at udvikle skolen yderligere.


Vi forestiller os blandt andet, at du:

  • Kan dokumentere resultater indenfor skoleledelse på en grundskole eller anden tilsvarende uddannelsesinstitution. Du kan se dig selv som kulturbærer af skolens værdigrundlag og som et naturligt samlingspunkt for skolen. 
  • Er pædagogisk visionær, samlende og rammesættende og vil arbejde for en god skolehverdag for elever, medarbejdere og forældre. Du har et godt overblik og stærke innovative kompetencer.  
  • Er synlig og tydelig samtidig med, at du kan træde et skridt tilbage og give andre mulighed for at få succes med opgaverne.  
  • Har en nærværende, rummelig, anerkendende og inddragende ledelsesstil og kan samtidig stå fast, når situationen kræver det.  

Læs den fulde jobprofil (pdf), hvor stillingen og de ønskede kvalifikationer og kompetencer er nærmere beskrevet.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til bestyrelsesformand Peter Ulrik Steenstrup telefon 2119 2914 eller partner i Genitor Martin Isenbecker på telefon 2565 9231.


Ansættelse og aflønning sker i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation i intervallet 469.667 kr. til 565.423 kr. Hertil kommer eventuelle personligt aftalte tillæg samt pensionsordning.


Du kan søge stillingen Genitors hjemmeside www.genitor.dk under fanen ”rekruttering”. Ansøgningsfristen udløber den 1. oktober 2018.

Søg stillingen

Se alle stillingsopslag