VILLUM FONDEN søger en visionær og handlekraftig fondsrådgiver, som skal facilitere udvikling af motiverende og lærerige science-aktiviteter for børn og unge.


VILLUM FONDEN er i gang med at opbygge et nyt uddelingsområde for Børn, Unge og Science, hvor målet er at styrke børn og unges interesse for naturvidenskab og teknologi – i og udenfor uddannelsessystemet. Vi forventer at uddele op til 100 millioner kr. årligt til både store programmer og mindre projekter.


Et af vores satsningsområder er ”science i fritiden”, som handler om at understøtte udviklingen af børn og unges interesse i naturvidenskab og teknologi også udenfor de formelle læringsmiljøer. Vi ønsker, at science fylder mere i børn og unges liv og fritidsaktiviteter. En af dine hovedopgaver bliver at understøtte, at fritidsorganisationer, science-centre, virksomheder og andre aktører udvikler inspirerende og lærerige science-fritidsaktiviteter. Men du kommer også til at arbejde med naturfagsindsatser indenfor skole og ungdomsuddannelse.


Du bliver en del af et lille, fagligt stærkt team omkring Børn, Unge og Science og samtidig en del af VILLUM FONDENs og VELUX FONDENs fælles sekretariat i Søborg. Tilsammen er vi ca. 45 medarbejdere i et hus med højt til loftet, hvor der er plads til faglig udvikling og nytænkning.


Så hvis du vil sætte dit præg på de kommende generationers tilgang til naturvidenskab og teknologi i et fagligt stærkt miljø med høje ambitioner, så er jobbet noget for dig.


 

Arbejdsopgaverne 

Jobbet omfatter en blanding af strategiske, operationelle og administrative opgaver:


  • Facilitering af idéudvikling med kommuner, skoler, virksomheder, science-centre, frivillige organisationer og andre aktører 
  • Udvikling af nye strategiske indsatsområder – herunder research, valg af virkemidler, udarbejdelse af calls mv. 
  • Rådgivning af potentielle ansøgere og sagsbehandling af ansøgninger 
  • Administrativ opfølgning på bevilgede projekter, herunder udbetalinger, overholdelse af bevillingsbetingelser, statusrapporter, projektregnskaber mv. 
  • Sekretariatsbetjening af jury, sagkyndige og bestyrelse. 

Dine kvalifikationer 

Du har en akademisk baggrund med en kombination af naturvidenskab/teknologi og viden om pædagogik og læreprocesser i din uddannelsesmæssige bagage.


Derudover lægger vi vægt på:


  • Solid erfaring med ledelse af naturvidenskabelige udviklingsprojekter for børn og unge 
  • Erfaring med at samarbejde med mange forskellige aktører indenfor uddannelsessektoren og frivilligsektoren 
  • Flair for effektiv sagsbehandling og administrative processer 
  • Stærke formidlingsevner både skriftligt og mundtligt 
  • Stor personlig integritet og grundlæggende respekt for andres arbejde. 

Ansøgning 

Ansøgningsfrist: tirsdag den 25. september kl. 12.00.


Du skal sende din ansøgning, CV mv. pr. e-mail til info@veluxfoundations.dk mærket ’Børn, Unge og Science – fondsrådgiver’ i emnefeltet. Alle dokumenter (ansøgning, CV, mv.) skal samles og vedhæftes mailen i én fil.


Vi forventer at holde 1. samtaler den 1.10 og 2. samtaler den 10.10. Der anvendes test i forbindelse med nr. 2 samtale. Forventet ansættelse pr. 1. december 2018.


Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte programchef Agi Csonka efter 3. september på telefon 2014 0545 og email aec@veluxfoundations.dk

Se alle stillingsopslag