Tænketanken DEA søger en cheføkonom, der kan levere stærke og væsentlige analyser og bidrag, som styrker udviklingen af det danske uddannelses-, forsknings- og innovationssystem. Som cheføkonom bidrager du afgørende til, at Tænketanken DEA sætter de nødvendige samfundsmæssige aftryk gennem en troværdig og modig vidensproduktion.


Som cheføkonom i Tænketanken DEA får du ansvar for at definere, designe og gennemføre analyser og projekter inden for uddannelse, forskning og innovation. Du får ledelsesansvar i forhold til Tænketanken DEAs ambitiøse økonomer og ansvar for at sikre et fortsat højt, fagligt niveau. Du er visionær og udviklingsorienteret, har politisk indsigt og tæft, stærke kommunikative evner og tilfører Tænketanken DEA endnu en vigtig stemme i den offentlige debat.


Læs mere om stillingen i job- og personprofilen (pdf). Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte administrerende direktør for Tænketanken DEA, Stina Vrang Elias, på tlf. 2329 0671 eller partner i Genitor, Tina Overgaard, på tlf. 3141 0582, for yderligere information eller spørgsmål.

Du kan læse mere om Tænketanken DEA på www.dea.dk


Søg stillingen via linket nedenfor. Der er ansøgningsfrist d. 20. september 2018 kl. 12.00. 

Søg stillingen

Se alle stillingsopslag