Er du en motiverende leder – eller har talent for ledelse? Brænder du for at arbejde med og for ældre? Kan du samarbejde på tværs med mange interessenter? Så skal du overveje at søge job i Lyngby-Taarbæk Kommune!


Lyngby-Taarbæk Kommune investerer i ledelse på sundheds- og omsorgsområdet. Formålet er at levere høj kvalitet til kommunens ældre borgere, styrke den nære personaleledelse og det gode arbejdsmiljø, samt at sætte dialogen med borgere og pårørende endnu mere på dagsordenen. Desuden er målet øget fokus på udvikling af driften og forankring af nye tiltag.


Derfor ansættes yderligere 2 plejecenterledere, 4 afdelingsledere til kommunens plejecentre og 2 afdelingsledere til den kommunale hjemmepleje.


Så nu har du mulighed for at blive en del af en velfungerende ledergruppe og et område med både ambitioner og udfordringer i en kommune, der tager kerneopgaven og borgerne meget alvorligt.


Lyngby-Taarbæk Kommunes forventninger til lederne er beskrevet i job- og personprofiler, som du finder på her:


1. To afdelingsledere til hjemmeplejen
 
2. To plejecenterledere til Virumgård og Baunehøj
 
3. Fire afdelingsledere til plejecentrene


Du finder også job- og personprofilerne på www.ltk.dk, hvor du også kan læse meget mere om Lyngby-Taarbæk Kommune.


Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til centerchef Edda Heinskou, Center for Sundhed og Omsorg, tlf. 2010 0233, plejecenterleder, Kirsten Espenhein, tlf. 29220380 og hjemmeplejechef Elsebeth Shcøning, tlf. 4528 4815.


Ansøgningsfristen udløber den 3. juni 2018.


Du kan søge stillingen gennem Lyngby-Taarbæk Kommunes hjemmeside her.


Se alle stillingsopslag