Botilbud i forandring  


Vil du stå i spidsen for etablering af nye højt specialiserede socialpsykiatriske botilbud? Er du en erfaren leder med et stort socialt engagement? Og har du solid erfaring med at lede døgntilbud på velfærdsområdet?  

 

Kan du genkende dig selv i denne beskrivelse, så er du måske den nye chef, som Socialforvaltningen i Københavns Kommune er på udkig efter til Botilbuddene Lindegårdshusene på Boserupvej.


En ny start

Efter at have været igennem svære udfordringer de seneste år står Botilbuddene Lindegårdshusene på Boserupvej overfor en spændende og omsiggribende forandrings- og omstillingsproces, som kræver en stor og ihærdig indsats. Fra at have været en del af det tidligere Center Lindegården etableres Lindegårdshusene nu som en selvstændig enhed, og på længere sigt, som to specialiserede botilbud med i alt 70 pladser. Der er tale om en ny start. Og alt er oppe og vende: profil, målgrupper, antal pladser, økonomi og medarbejdernormering. Samtidig skal Lindegårdshusene ombygges, så stedet kommer til at fremstå attraktivt og tidssvarende.


Som chef for Botilbuddene Lindegårdshusene på Boserupvej får du altså meget stor indflydelse på den omstillingsproces, som Lindegårdshusene står overfor. Du får mulighed for at gøre en kæmpe forskel – og du får stor opbakning hertil.


Har du det, der skal til? 

Den nye chef har solid erfaring med ledelse af døgntilbud på velfærdsområdet, har et stort socialt engagement og stor erfaring med forandringsledelse. Du har mod på at bygge noget nyt op, har lyst til at være en del af en organisation med mange udviklingsmuligheder og kan se værdien i at arbejde med udgangspunkt i fælles, vidensbaserede metoder. Du har politisk og strategisk tæft, evner at lede hele vejen rundt i et politisk styret system og du har styr på økonomien.


Vil du vide mere? 

Er du et god bud på den nye chef til Botilbuddene Lindegårdshusene på Boserupvej, så læs mere om stillingen i den uddybende job- og personprofil (pdf).


Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Kenneth Gøtterup, Centerchef for Center City, Borgercenter Voksne, tlf. 2630 1860 eller Nina Allin, chefkonsulent i Genitor, tlf. 2838 0511.


Ansøgning 

Du søger stillingen på www.kk.dk/ledigestillinger.


Ansøgningsfristen er mandag den 11. juni 2018 kl. 10. 


Vi forventer at afholde samtaler i uge 25 og 26. Mellem samtalerne gennemføres testforløb hos Genitor.Botilbuddene Lindegårdshusene ligger smukt mellem skov og fjord i udkanten af Roskilde. Som en del af Borgercenter Voksne er Lindegårdshusene længerevarende botilbud for borgere, der alle har en psykiatrisk sygdom i kombination med nedsat funktionsevne og/eller sociale problemer og har brug for støtte i deres hverdag for at kunne tage vare på eget liv. 


Se alle stillingsopslag