Kan du samtænke sundhed og myndighed i et helhedsorienteret perspektiv? Er du skarp på retssikkerhed? Vil du være med til at udvikle det nære og sammenhængende sund- hedsvæsen? Så vil vi meget gerne have en ansøgning fra dig!


Odense har rundet 200.000 indbyggere og er på vej til at blive en åben og moderne dansk storby med en livlig bykerne, grønne åndehuller og aktive lokalmiljøer. Odense skal være en by, hvor det er let og naturligt at leve sundt sammen.


Stillingen som chef for Sundhed og Myndighed er ny, og din evne til at samtænke de to områder bliver derfor central. Et stærkt strategisk afsæt, erfaring med ledelse af ledere, personlig integritet, solide kommunikationsevner, økonomiske styringskompetencer og juridisk og sundhedsfaglig indsigt er ligeledes væsentlige egenskaber for den nye chef.


Odense Kommunes forventninger til chefen er beskrevet i job- og personprofilen (pdf). Se også www.odense.dk for information om Odense Kommune. 

Bilag til job- og personprofilen kan læses her:


Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til administrerende direktør i Ældre- og Handicapforvaltningen Gitte Østergaard, Odense Kommune, tlf. 2712 0202 eller forretningsudviklingschef Trine Schandorff, Genitor, tlf. 3141 0255.


Du kan søge stillingen via knappen nedenfor.


Ansøgningsfristen udløber den 30. maj 2018.

Søg stillingen

Se alle stillingsopslag