ARKEN søger en økonomichef med ansvar for museets økonomi og personaleadministration. Økonomichefen indgår i museets ledelsesgruppe og har rig mulighed for at præge et af landets store kunstmuseer, som er inde i en meget positiv udvikling.


Den primære arbejdsopgave er at varetage museets samlede budgetlægning og økonomistyring samt at udarbejde og styre drifts- og projektbudgetter, herunder særudstillinger og anlægsprojekter, sammen med de enkelte chefer. Økonomichefen har ansvar for løbende økonomiopfølgning, rapportering samt årsregnskab. Økonomichefen betjener museets bestyrelse med udarbejdelse af budget og regnskab samt løbende økonomirapportering.


Som overordnet ansvarlig for personale- og lønadministration skal du kunne rådgive direktør og ledelsesgruppe om juridiske og administrative forhold. Du skal optimere ressourcestyringen af museets organisation og sammen med museets øvrige ledelse sikre et godt og bæredygtigt arbejdsmiljø. Du får samtidig direkte ledelsesansvar for økonomiafdelingen.


Vi forventer en relevant uddannelse indenfor økonomi. Det er væsentligt, at du har ledelseserfaring, dokumenteret erfaring med økonomistyring, budgetlægning og personaleadministration samt evne til at sætte dig ind i de særlige vilkår, som kendetegner museumsområdet, herunder museers særlige momsforhold. Museet implementerer lige nu NAV som økonomisystem.


Vi forestiller os desuden, at du har interesse for kulturbranchen, at du trives med ledelse og opgaveløsning i et arbejdsmiljø præget af høj faglighed og teamwork og ser potentialet i kunstmuseets særlige kombination af en kommerciel økonomi og en offentlighedsorienteret institution, hvor kunsten, brugerne og fagligheden står øverst. Menneskeligt søger vi en fagligt ambitiøs, stabil og struktureret person med gode samarbejdsevner og en løsningsorienteret tilgang til de udfordringer, som arbejdet rummer.


Vi tilbyder en spændende stilling på et af Danmarks mest markante kunstmuseer. Her er højt til loftet, en forskelligartet medarbejdergruppe, stor selvstændighed i dagligdagen og interessante udfordringer. Stillingen refererer til museets direktør.


ARKEN ønsker en medarbejdersammensætning, som afspejler det omgivende samfund og opfordrer derfor alle kvalificerede uanset køn, alder, religiøs og etnisk baggrund til at søge jobbet.


Løn- og ansættelsesvilkår efter aftale. Straffeattest skal forevises.


Du kan få yderligere oplysninger ved at kontakte direktør Christian Gether på tlf. 4091 1644 eller partner i Genitor Jens Marcussen på 3141 0587 eller jm@genitor.dk 


Ansøgningsfristen er den 28. februar 2018 kl. 12.00. Samtaler forventes afholdt den 12. og 20. marts 2018.


Du kan søge stillingen nedenfor.

 

ARKEN er en selvejende institution, som ligger 20 kilometer syd for København. På ARKEN kan man opleve kunst i verdensklasse. Museet viser hvert år udstillinger med dansk, nordisk og international kunst, både de store klassikere og helt nye navne. Museet beskæftiger ca. 130 medarbejdere og besøges årligt af 300.000-350.000 mennesker. Læs mere på www.arken.dk.

Søg stillingen

Se alle stillingsopslag