Arbejdsmarkedschef

der kan gøre et velfungerende center endnu bedre. 

 

Som arbejdsmarkedschef i Hørsholm Kommune står du i spidsen for et velfungerende Center for Arbejdsmarked, der skaber gode resultater.


Centerets kerneopgave er at støtte kommunens borgere til beskæftigelse og selvforsørgelse. Centeret leverer beskæftigelsesrettede indsatser af høj kvalitet, og centeret lykkes med kerneopgaven


Du får ledelsesansvar for et center med tre teamledere og 50 medarbejdere. Du får et stort ledelsesrum og en central rolle som rådgiver og sparringspartner for den politiske ledelse og for direktionen, og du skal fungere som ambassadør i forhold til det regionale erhvervsliv.


Vi forventer, at du har ledelseserfaring, talent for strategisk ledelse og erfaring fra en politisk ledet organisation. Du er en stærk og tydelig kommunikator, du møder andre med tillid og respekt, og du evner at inspirere og engagere dine omgivelser.


Læs mere om stillingen i job- og personprofilen. Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte direktør for Social, Sundhed og Arbejdsmarked, Peter Orebo Hansen, tlf. 4849 5010, eller partner i Genitor, Henning Meldgaard Nielsen, tlf. 3141 0563.


Du kan søge stillingen nedenfor. Ansøgningsfristen udløber den 5. marts kl. 12.00. 

Søg stillingen

Se alle stillingsopslag