Har du mod på at videreføre og fortsat udvikle et af Danmarks mest veldrevne jobcentre?

Skaber du resultater i samarbejde?

Er du nysgerrig på, hvordan digitalisering kan understøtte udførelsen af kerneopgaven?


Så er du måske Lyngby-Taarbæk Kommunes nye arbejdsmarkedschef. Her får du muligheden for at blive en del af en dynamisk organisation i en kommune i vækst.


Center for Arbejdsmarked har ca. 120 ansatte og et samlet budget på knapt 500 mio. kr. ekskl. lønsum. Kerneopgaven i Center for Arbejdsmarked er at understøtte kommunens borgere til selvforsørgelse, samt at samarbejde med virksomhederne om den lokale beskæftigelsesindsats.


Som arbejdsmarkedschef har du ansvar for at skabe og sætte en tydelig retning og sikre et fagligt udviklingsmiljø på arbejdspladsen. Du forventes derfor at være visionær, engageret og handlekraftig. Med din faglige viden og helhedstænkning fungerer du som professionel sparringspartner for medarbejdere, egne ledere, chefkolleger, direktører og politikere. Samt som konstruktiv samarbejdspartner for MED-organisationen og de lokale faglige repræsentanter.


Du kan læse mere om stillingen i job- og personprofilen. Her er kommunens forventninger til arbejdsmarkedschefens kompetencer også beskrevet. Bilag til jobprofilen kan yderligere findes her:


Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til direktør Bjarne Holm Markussen, tlf. 4597 3510 eller forretningsudviklingschef Trine Schandorff, Genitor, tlf. 3141 0255. Se også www.ltk.dk for information om Lyngby-Taarbæk Kommune.


Du kan søge stillingen nedenfor.

Ansøgningsfristen udløber den 31. januar 2018.


Søg stillingen

Se alle stillingsopslag