Har du lyst til og talent for at lede engagerede og kompetente medarbejdere? Er du fagligt stærk på socialpsykiatrien? Og tror du på, at positiv udvikling er mulig for alle? Så har Psykiatri Plus to rigtig spændende souschef-stillinger på de to socialpsykiatriske bo- og behandlingscentre Stentoft ved Kolding og Tjørnehøj i Odsherred.


Psykiatri Plus er i dag en markant virksomhed på psykiatriområdet. Psykiatri Plus driver bo- og behandlingstilbud og en landsdækkende vikarservice og tilbyder rådgivning inden for alle områder af psykiatrien. Virksomheden udvikler sig meget positivt, og den forventer at åbne flere bo- og behandlingscentre de næste år. Det giver den dygtige souschef rigtig gode udviklingsmuligheder både fagligt og karrieremæssigt.


Stentoft og Tjørnehøj er velfungerende og veldrevne tilbud, og begge er kendetegnet ved en spændende faglig udvikling, hvor der er fokus på inddragelse af beboere og hvor udvikling af kompetencer og metoder prioriteres højt.


Psykiatri Plus forventer, at du som ny souschef har både lyst til og for forudsætninger for - at bidrage til denne udvikling: en relevant faglig uddannelse, et rigtig godt kendskab til socialpsykiatrien, og et stort talent for at lede dygtige medarbejdere.


Du kan få mere at vide om Psykiatri Plus og om Stentoft og Tjørnehøj på www.psykiatriplus.dk, og du kan se uddybende materiale om de to souschef-stillinger på dette link. Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte chef for centre Jan Bartholomæussen (tlf.:2155 7597) eller partner i Genitor Henning Meldgaard Nielsen (tlf.: 3141 0563).


Stillingerne besættes på overenskomstvilkår med mulighed for forhandling af individuelle tillæg afhængig af kvalifikationer.


Send gerne din ansøgning inden den 2. oktober


Bilag


- Stillingsbeskrivelse

Søg stillingen

Se alle stillingsopslag