Når du ansætter

Vi rådgiver vores kunder i alle faser af ansættelsesprocessen, og vi lægger afgørende vægt på, at etikken er i orden, fordi processen er følsom for både virksomheder og kandidater.

Om vores lederansættelser

Når du søger ansættelse

SE ALLE DE NYE JOBOPSLAG

Her er oversigten over de stillinger, vi hjælper vores kunder med.
Klik på den stilling, du ønsker at søge eller er interesseret i. Vi glæder os til at modtage din ansøgning!

Ledige stillinger

UPLOAD DIT CV TIL CV-DATABASEN

I vores CV-database kan du uploade dit CV.
Så vil vi kontakte dig, hvis vi finder din profil relevant i forhold til ledige stillinger.

Om CV-databasen

Leder­ansættelser

Vi giver vores kunder en klar rådgivning, og vi knytter en garanti til de kandidater, vi anbefaler. Vi behandler kandidaterne ordentligt og professionelt, og vi mener, at en ærlig og direkte feedback til kandidaterne er et væsentligt element heri. Vi bruger forskellige rekrutteringsstrategier – herunder headhunt – så vi sikrer, at vi får så stærkt et kandidatfelt som muligt.

Vi bruger de metoder, der tilsammen dokumenterbart giver de bedste jobprognoser: Personlighedstest, begavelsestest, cases og semistrukturerede samtaler. Vi bruger personlighedstesten NEO-PI-3, der er en af markedets bredest funderede og bedst dokumenterede, og vi bruger begavelsestesten IST-2000 R, der er en nuanceret intelligenstest til vurdering af generel intelligens.

Vi følger de retningslinjer, der er formuleret i Dansk Psykolog Forenings ”Retningslinjer for brug af test i erhvervslivet”. Og når vi samarbejder med offentlige virksomheder, så følger vi de gældende forvaltningsretlige regler. Vi behandler oplysninger omkring kunden og kandidaterne fortroligt, og vi arbejder efter Datatilsynets regler og med dets tilladelse.

Kontakt os for en uddybende samtale om lederansættelsesforløbet

CV-databasen

I vores CV-database kan du uploade dit CV.
Så vil vi kontakte dig, hvis vi finder din profil relevant i forhold til ledige stillinger.
CV-databasen hjælper os med at finde relevante faglige og ledelsesmæssige profiler til stillinger, hvor Genitor bistår med lederansættelse.
Vores CV-database er struktureret ud fra kandidatens geografiske, faglige og ledelsesmæssige arbejdsområde.

Udfyld dit CV hér